Кирил Десподов продължава с отличните си изяви за ПАОК. Капитанът на българския

...
Кирил Десподов продължава с отличните си изяви за ПАОК. Капитанът на българския
Коментари Харесай

Десподов с блестяща игра за ПАОК

Кирил Десподов продължава с отличните си изяви за ПАОК. Капитанът на българския народен тим означи два гола за успеха с 5:1 при гостуването на Волос и неговият отбор се откъсна на върха. Българинът стартира като титуляр, откакто получи отмора в мача за Купата на Гърция през седмицата.
Прочетете още
Десподов откри резултата в 22-ата минута. Тогава топката стигна до него след дълго подаване, само че бе в сложна позиция сред двама бранители. Той обаче се ориентира чудесно в обстановката и приключи с доста прекрасен удар. ПАОК доминираше и Брандон Томас удари греда. В самия завършек на първото полувреме гостите стигнаха до втори гол след офанзива стартирана с пробив на Десподов отдясно, а попадението реализира Томас Мург.

Българският национал действително постави завършек на интригата в мача в 51-ата минута. Той получи топката малко пред наказателното поле и с прелестен изстрел не остави шансове на вратаря. Волос върна едно попадение посредством Милош Делетич, а Десподов бе сменен в 68-ата минута от Живкович. Тайсон отбеляза четвърти гол за ПАОК в 71-ата минута, а малко преди края резервата Стефанос Цимас оформи крайното 1:5. 

Българинът, който бе определен за номер 1 на декември в гръцката Суперлига, към този момент има шест гола в шампионата и шест асистенции. ПАОК е водач в класирането, като е с три точки задатък пред Панатинайкос, само че е изиграл мач повече.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР